Meniu
Cos de cumparaturi

Crece Pelo

SAMPON FITOTERAPEUTIC
Nou -17 % Out Of Stock
Brand: Crece Pelo
Sampon Fitoterapeutic Consta in utilizarea plantelor naturale, pentru curatarea si cresterea parului.Aceasta formula inovatoare ofera extracte si ingrediente 100% naturale active necesare pentru starea buna a parului, adaugand substante nutritive pentru a face parul sa redevina sanatos, frumos, si flexibil, ajutandu-l  totodata sa creasca.Samponul poate fi utilizat pe toate tipurile de p..
25RON 30RON
PRIMER RINSE
Nou -17 % Out Of Stock
Brand: Crece Pelo
Prima clatire fitoterapeutica, care consta in utilizarea plantelor naturale, pentru curatare si cresterea parului.Această formula inovatoare ofera extracte si active naturale 100% necesare pentru o starea buna a parului, care contine substanțe nutritive pentru sanatatea, frumusetea,  vitalitatea si flexibilitatea parului, ajutandu-l sa creasca.Ingrediente:Extracte si active naturale: laur, ur..
25RON 30RON
TRATAMENT
Nou -20 % Out Of Stock
Brand: Crece Pelo
Tratament pentru cresterea paruluiPrimul tratament fitoterapeutic constand in utilizarea plantelor naturale pentru cresterea parului. Formula sa inovatoare contține extracte si ingrediente 100% naturale active necesare pentru o stare buna a parului, evitand ruperea excesiva si restabilind sanatatea, frumusetea, vitalitatea si flexibilitatea parului, ajutandu-l sa creasca.Formula sa inovatoare ofer..
40RON 50RON
LEAVE-IN CONDITIONER
Nou -17 % Out Of Stock
Brand: Crece Pelo
Este o crema de par special conceputa pentru a proteja si hidrata parul, stimuland cresterea acestuia. Componentele sale naturale hidrateaza si protejeaza parul reparand straturile acestuia, oferind sanatate si stralucire. Este un produs multifunctional:    Protectie la caldura extrema (uscator, placa, ondulator, etc.)    Protector impotriva proceselor chimice (indreptare,..
25RON 30RON
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest website, sunteți de acord cu aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dumneavoastră.