III. Politica de confidentialitate si COOKIE-uri 


BUCLE.RO garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre BUCLE.RO pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. 


Va rugam sa cititi cu atentie aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu continuati sa folositi Site-ul nostru si sa nu ne furnizati date cu caracter personal. Utilizand Site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat Politica noastra de Confidentialitate. Înainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru, vi se va cere în mod specific sa acceptati Termenii si conditiile, acestea includ si Politica de Confidentialitate. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, implicit a Politicii de Confidentialitate sunteti de acord cu colectarea si cu prelucrarea datelor dumneavoastra astfel cum este descris în prezentul document. 


Ne rezervam dreptul de a efectua oricând modificari Politicii noastre de Confidentialitate prin postarea acestor modificari pe Site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate în maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi în mod regulat Politica de Confidentialitate, deoarece daca accesati sau utilizati acest Site dupa postarea oricarei modificari a Politicii de Confidentialitate se va considera ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate în versiunea publicata pe Site-ul nostru la momentul vizitei dumneavoastra. 


Furnizarea datelor personale catre BUCLE.RO nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@bucle.ro. 


Cand ne furnizati date cu caracter personal si/sau informatii de contact, ne permiteti sa va contactam în scopul pentru care ne-ati furnizat aceste date cu caracter personal si informatii de contact si în conformitate cu cele descrise în continuare în aceasta Politica de Confidentialitate. Va putem contacta prin e-mail, mesaje text (SMS), notificari alerta si/sau telefon. 


 


BUCLE.RO se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 


 


 


Informatiile furnizate catre BUCLE.RO sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OFG, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. BUCLE.RO nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. 

BUCLE.RO certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):   


 - dreptul de a cere BUCLE.RO sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit; 

 - dreptul de a cere BUCLE.RO sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; 

 - dreptul de a cere BUCLE.RO sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale; 

 - dreptul de a cere BUCLE.RO sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. 


  


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@bucle.ro. Va rugam sa va asigurati ca am primit cererea dumneavoastra prin raspuns la mesajul dumneavoastra. 


BUCLE.RO nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. BUCLE.RO nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de BUCLE.RO in scopul precizat in prezentul document. 

BUCLE.RO foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. 


COOKIEURI 


Cookie-urile web ajuta site-urile sa va retina preferintele. Prin folosirea acestora, veti avea o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate interesului dvs. 

Ce sunt cookie-urile? 


Acestea sunt mici fragmente de date din browserul dvs. si elimina necesitatea de a va repeta de fiecare data cand reveniti pe un site web. De exemplu, acestea ajuta magazinul online sa retina produsele pe care le-ati asezat in cosul de cumparaturi.  


Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. 

Cookieurile NU sunt virusi! 

Acestea ne ofera feedback despre modul cum dvs. utilizati site-ul, astfel incat sa le putem face mai eficiente si mai accesibile pentru dvs. 

Cookie-uri pentru inregistrare 

Atunci cand va inregistrati Avarcasandale.ro, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. Daca nu ati selectat "pastreaza-ma inregistrat", acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul. 

Cand pot fi utilizate cooki-urile - exemple: 


Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului. 

Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor - retinerea parolelor, preferintele de limba. 


Masurarea, optimizare si caracteristicile de analytics - cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor. 

Cum puteti sa va asigurati ca navigati fara griji cu ajutorul cookie-urilor? 

• Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces. 

• Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare. 

• Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware. 


Cum puteti opri cookie-urile? 

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri dificil de vizitat si folosit.  

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume 


  


Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.