Meniu
Cos de cumparaturi

Informatii expediere

Informatii expediere


Livrarea produselor se va face oriunde in tara, doar prin curier rapid. 


BUCLE.RO isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor insa orice comanda plasata pe site se considera ferma si nu este obligatoriu ca dumneavoastra sa fiti contactati de catre echipa noastra inainte de livrare. Aveti in vedere ca o data inregistrata comanda se poate trimite automat. In cazul in care sunt km suplimentari fata de punctul de desfacere al partenerului nostru pentru livrare, veti fi contactat pentru a opta fie pentru ridicarea coletului de la sediul firmei de crierat fie pentru achitarea serviciului de curierat in avans. 


TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 RON (valoarea produselor comandate). 


In cazul in care ati comandat produse in valoare de 200 RON iar transportul este gratuit si renuntati la unul dintre produse astfel incat suma totala a comenzii ajunge sub 200 RON, din suma rambursata vor fi deduse cheltuielile de livrare. 


Livrarea se face prin curier rapid, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania cu exceptia zonelor care presupun tarife suplimentare pentru km exteriori ariei de acoperire a curierului. 


In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu BUCLE.RO, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma impreuna cu consilierul clienti BUCLE.RO, numai in scris prin email. 

 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. In cazul in care la deschiderea coletului clientul constata ca produsul prezinta urme de deteriorare acesta are obligatia de a notifica in scris, in termen de 24 de ore, BUCLE.RO la adresa de e-mail: contact@bucle.ro asupra constatarii facute. E-mailul trebuie insotit de poze care sa ateste urmele de deteriorare. Orice reclamatie facuta ulterior termenului de 24 ore de la primirea coletului nu va mai fi luata in considerare.


BUCLE.RO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de BUCLE.RO  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. 


Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de BUCLE.RO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de BUCLE.RO de la acest client. 


Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest website, sunteți de acord cu aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dumneavoastră.