Meniu
Cos de cumparaturi

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

I. Livrarea

Livrarea produselor se va face oriunde in tara, doar prin curier rapid. 

BUCLE.RO isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor insa orice comanda plasata pe site se considera ferma si nu este obligatoriu ca dumneavoastra sa fiti contactati de catre echipa noastra inainte de livrare. Aveti in vedere ca o data inregistrata comanda se poate trimite automat. In cazul in care sunt km suplimentari fata de punctul de desfacere al partenerului nostru pentru livrare, veti fi contactat pentru a opta fie pentru ridicarea coletului de la sediul firmei de crierat fie pentru achitarea serviciului de curierat in avans. 

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 RON (valoarea produselor comandate). 

In cazul in care ati comandat produse in valoare de 200 RON iar transportul este gratuit si renuntati la unul dintre produse astfel incat suma totala a comenzii ajunge sub 200 RON, din suma rambursata vor fi deduse cheltuielile de livrare. 

Livrarea se face prin curier rapid, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania cu exceptia zonelor care presupun tarife suplimentare pentru km exteriori ariei de acoperire a curierului. 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu BUCLE.RO, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma impreuna cu consilierul clienti BUCLE.RO, numai in scris prin email. 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. In cazul in care la deschiderea coletului clientul constata ca produsul prezinta urme de deteriorare acesta are obligatia de a notifica in scris, in termen de 24 de ore, BUCLE.RO la adresa de e-mail: contact@bucle.ro asupra constatarii facute. E-mailul trebuie insotit de poze care sa ateste urmele de deteriorare. Orice reclamatie facuta ulterior termenului de 24 ore de la primirea coletului nu va mai fi luata in considerare.

BUCLE.RO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de BUCLE.RO  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. 

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de BUCLE.RO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de BUCLE.RO de la acest client. 


II. Retur


  Regulament privind serviciul de retur 


  Prin acest serviciu, clientii BUCLE.RO pot returna in termen de 14 zile calendaristice produsele cumparate de pe www.bucle.ro, conform Termenilor si Conditiilor de retur prevazute in prezentul Regulament.

  Potrivit articolului 9, Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii,”consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.”

  Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data livrarii produsului.

  Clientii care renunta la cumparare, solicitand returul unui produs, se vor supune regulilor prezentului Regulament, acceptandu-l in integralitate.

  Se poate returna orice produs cumparat din magazinul nostru online. Excepție fac produsele care:

  a) Au fost personalizate conform solicitarilor tale (de exemplu, ambalaj gravat)

  b) Nu pot fi returnate din motive de igiena (exemplu. au fost desfacute)

  c) Au fost folosite;


  Cum pot solicita un retur


  Prin completarea Formularului de Retur afisat pe site la sectiunea Serviciu Clienti accesibil din contul de  utilizator sau direct de pe site sau aici.


  In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.

  Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de catre dvs.


   Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur primit pe mail in urma solicitarii unui retur.  In cazul in care Clientul a comandat produse in valoare mai mare sau egala cu suma de 200 RON iar Clientul solicita returnarea unuia sau mai multor produse comandate, daca suma finala a produselor ramase acceptate de Client este mai mica de 200 RON atunci Clientul va trebui sa achite si taxa de livrare initiala care este gratuita doar pentru comenzi finale mai mari de 200RON. In aceasta situatie, taxa initiala de transport va fi scazuta de catre BUCLE.RO din valoarea rambusului pentru produsele returnate de Client.


   Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid.    III. Politica de confidentialitate si COOKIE-uri 


    BUCLE.RO garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre BUCLE.RO pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. 

    Va rugam sa cititi cu atentie aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu continuati sa folositi Site-ul nostru si sa nu ne furnizati date cu caracter personal. Utilizand Site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat Politica noastra de Confidentialitate. Înainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru, vi se va cere în mod specific sa acceptati Termenii si conditiile, acestea includ si Politica de Confidentialitate. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, implicit a Politicii de Confidentialitate sunteti de acord cu colectarea si cu prelucrarea datelor dumneavoastra astfel cum este descris în prezentul document. 

    Ne rezervam dreptul de a efectua oricând modificari Politicii noastre de Confidentialitate prin postarea acestor modificari pe Site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate în maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi în mod regulat Politica de Confidentialitate, deoarece daca accesati sau utilizati acest Site dupa postarea oricarei modificari a Politicii de Confidentialitate se va considera ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate în versiunea publicata pe Site-ul nostru la momentul vizitei dumneavoastra. 

    Furnizarea datelor personale catre BUCLE.RO nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@bucle.ro. 

    Cand ne furnizati date cu caracter personal si/sau informatii de contact, ne permiteti sa va contactam în scopul pentru care ne-ati furnizat aceste date cu caracter personal si informatii de contact si în conformitate cu cele descrise în continuare în aceasta Politica de Confidentialitate. Va putem contacta prin e-mail, mesaje text (SMS), notificari alerta si/sau telefon. 

    BUCLE.RO se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

    Informatiile furnizate catre BUCLE.RO sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OFG, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. BUCLE.RO nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. 

    BUCLE.RO certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):   


     - dreptul de a cere BUCLE.RO sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit; 

     - dreptul de a cere BUCLE.RO sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; 

     - dreptul de a cere BUCLE.RO sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale; 

     - dreptul de a cere BUCLE.RO sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. 


     Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@bucle.ro. Va rugam sa va asigurati ca am primit cererea dumneavoastra prin raspuns la mesajul dumneavoastra. 

    BUCLE.RO nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. BUCLE.RO nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de BUCLE.RO in scopul precizat in prezentul document. 

    BUCLE.RO foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. 


    COOKIEURI 


    Cookie-urile web ajuta site-urile sa va retina preferintele. Prin folosirea acestora, veti avea o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate interesului dvs. 

    Ce sunt cookie-urile? 

    Acestea sunt mici fragmente de date din browserul dvs. si elimina necesitatea de a va repeta de fiecare data cand reveniti pe un site web. De exemplu, acestea ajuta magazinul online sa retina produsele pe care le-ati asezat in cosul de cumparaturi.  

    Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. 

    Cookieurile NU sunt virusi! 

    Acestea ne ofera feedback despre modul cum dvs. utilizati site-ul, astfel incat sa le putem face mai eficiente si mai accesibile pentru dvs. 

    Cookie-uri pentru inregistrare 

    Atunci cand va inregistrati Avarcasandale.ro, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. Daca nu ati selectat "pastreaza-ma inregistrat", acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.

    Cand pot fi utilizate cooki-urile - exemple: 

    Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului. 

    Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor - retinerea parolelor, preferintele de limba. 

    Masurarea, optimizare si caracteristicile de analytics - cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor. 

    Cum puteti sa va asigurati ca navigati fara griji cu ajutorul cookie-urilor? 

    • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces. 

    • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare. 

    • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware. 


    Cum puteti opri cookie-urile? 

    Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri dificil de vizitat si folosit.  

    Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume 

    Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau. 

    Website-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul. Continuând să utilizați acest website, sunteți de acord cu aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dumneavoastră.